Servicii

Moving Heads

DJ & Lumini

De ce sa folosesti lumini de decor la evenimentul tau? Luminile reprezinta unul dintre acele elemente care, alaturi de miros, temperatura si atingere, influenteaza in mod subliminal atmosfera evenimentului tau.

Eu imbin cea mai noua tehnologie cu viziunea si preferintele voastre dar si cu creativitatea mea, pentru a realiza cea mai potrivita varianta pentru locatia si tipul de eveniment pe care il doresti.

Fiind si extrem de versatil, iluminatul este una dintre modalitatile cele mai eficiente de a face evenimentul unul exceptional.

Puteti alege cum veti trasforma sala de evniment sau intrarea in sala, astfel incat ea sa arate extraordinar, fie schimband culoarea salii, fie schimband culoarea peretilor sau doar iluminand personalizat masa la care se afla persoanele sarbatorite sau principalii protagonisti ai evenimentului.

Lucrez intotdeauna in cooperare cu tine pentru a veni cu cea mai potrivita varianta de iluminat, care va scoate in evidenta cu adevarat evenimentul tau si va face ce acesta sa ramana in amintirea invitatilor ca un eveniment cu adevarat unic. Putem lucra în cadrul unui bugetului prestabilit pentru a crea cel mai mare impact la un pret excelent.

Luminile pentru ringul de dans creeaza o delimitare intre zona de masa si ringul de dans. Acestea ajuta foarte mult la destinderea atmosferei si pot functiona chiar daca luminile localului sunt pornite.